Maanvrouw

NEWFOTOGRAFIE-20181127-078
maan vrouw

Iedereen kent de maan. Van vroeger, toen je dacht dat de maan een gezichtje had. Tot de ontdekking op school dat het kraters waren. De maan wordt beschreven in liederen, verhalen en poëzie. De maan is het symbool van de nacht, van het mysterie en van één wereld: iedereen kijkt naar dezelfde maan.

Het is de maan die ons verbonden kan laten voelen met het universum en met mensen ver van hier. Zij wordt al eeuwenlang aanbeden, bemind en ontdekt. Deze cursus die erop is gericht dat jij jouw unieke verbinding met de maan leert kennen. Zelf ervaren wat zij voor jou betekend en wat je met haar energie in je dagelijks leven kunt doen. Je leert alle maanfases kennen én met ze te werken.

Wat een bijzonder mooie cursus is dit toch. Ik geniet er zo van. Het heeft mij veel inzichten gebracht en ik begrijp mijzelf beter. Ik blijf mijzelf lekker afstemmen op de maan.
Dank je wel Elise. ?


Mischa

Ik ben nu al super enthousiast over de cursus. Vooral met alle rituelen. Eerder namelijk niet gedaan. En de uitleg in de video! Wauw!


Sabrine

Ik moet het toch echt gezegd hebben:
Wat een mooie en diepgaande rit tot nu toe!! Dankjewel Elise, om ons op sleeptouw te nemen! ?


Els

Mijn krachtkoord ♡ Ik heb iedere intentie uitgeschreven per knoop en die daarna hardop gehaald tijdens het knopen. Nu een mooi plekje geven in mijn Sacred Space en nagenieten van dit prachtige ritueel! (Na het doen van een ritueel uit de Maanvrouw cursus)


F

afterglow-avian-backlit-556663

De cursus in het kort

Gedurende 5 weken zal je heel bewust de maanfases doorlopen. Iedere week ontvang je video’s en tools om die week aan de slag te gaan met de maanfase waarin we ons die week bevinden. Tevens zal er tijdens de volle maan een live maanviering worden gedaan in de besloten Facebookgroep die hoort bij deze cursus.

Online cursus: dus voor iedereen bereikbaar!

Inclusief Maanvrouw boek geschreven door Elise, gratis verstuurd.

Je krijgt gratis toegang tot een besloten Facebookgroep waar een live volle maanviering wordt gedaan. Deze kan je live vanuit huis volgen of later terugkijken.

De cursus duurt 5 weken, een week per maanfase. Daarna kan je de cursus zelf goed herhalen om je nog meer te verdiepen.

beautiful-lens-flare-nature-7643

Ga je mee op reis naar de maan en haar energie? Verbind je met haar energie en ontdek wat de maan voor jou in petto heeft.

We starten op 23 april. Klik hier om je aan te melden.