Lekker slapen met de slaapkamer set van Dyona

Wist je dat de slaapkamer een goede plek is om stenen neer te leggen die jou gedurende de tijd dat je slaapt kunnen ondersteunen? Bij Dyona vind je nu een speciaal samengestelde set edelstenen voor op je slaapkamer. We hebben deze set zo samengesteld dat de combinatie van stenen extra fijne energie en ondersteuning geeft zodat de omstandigheden om goed en lekker te slapen optimaal zijn. In deze blog lees je meer over deze slaapkamer set. Natuurlijk mag je de edelstenen ook in een andere ruimte van je huis neerleggen als je dat wilt.

Slaap is de basis voor een goede gezondheid

Om goed te kunnen slapen is het belangrijk dat je slaapkamer een fijne plek is, waar je helemaal kunt ontspannen en tot rust kan komen. Je slaapkamer is een plek om je te omringen met spullen waar je blij van wordt en die ondersteunend zijn aan het gevoel van rust. Naast de gebruikelijke adviezen van goed ventileren, geen elektronica op de slaapkamer en planten voor een goede energie zijn edelstenen perfect voor op de slaapkamer!

Iedereen heeft wel eens momenten waarop het niet lukt om lekker te slapen; je ligt te malen en te piekeren over wat is geweest of juist over de dag van morgen. Of je wordt ’s nachts vaak wakker en kunt dan niet meer goed in slaap komen. Wellicht lukt het jou wel om goed te slapen, maar je partner of kinderen niet. Edelstenen kunnen hierbij een ondersteunende rol spelen doordat ze energetische ondersteuning geven aan de ruimte waar ze in liggen of de persoon die ze draagt.slaapkamer set edelstenen

Edelstenen in je slaapkamer

Er zijn meerdere stenen die door hun energie heel geschikt zijn om in je slaapkamer neer te leggen om zo de sfeer van ontspanning en rust te creëren. Om je te helpen om tussen alle bomen het bos nog te zien, hebben we alvast een prachtige set voor je samengesteld met stenen die allemaal bijdragen aan die prettige slaapkamer sfeer. Hieronder lees je wat meer over de stenen in de set.

Amethist

Amethist is echt een must have voor in je slaapkamer. Een steen die zorgt voor rust en ontspanning enerzijds en inzichten en dromen anderzijds. Door een amethist op je nachtkastje of onder je kussen te leggen, activeer je je kruin en derde oog chakra. Beide chakra’s staan voor inzicht, zelfkennis en contact met het spirituele. Ook in je slaap kan de energie van de amethist je begeleiden op je pad.

Goede redenen om een amethist op je slaapkamer te leggen:

  • Als je op zoek bent naar ontspanning
  • Als je rustiger wil dromen
  • Als je niet meer zoveel wil piekeren voor je in slaap valt
  • Als je vaak last van hoofdpijn hebt

Pyriet

Pyriet is een goudkleurige steen, die vroeger nog wel eens voor goud werd aangezien. Pyriet draagt dan ook de bijnaam ‘foolsgold’. In onze snelle maatschappij is het voor veel mensen lastig om goed tot rust te komen. Om lekker in slaap te kunnen vallen, is het belangrijk dat je in plaats van in je hoofd, juist in je lijf zit. Vaak voel je ook pas hoe moe je bent, als je even gaat zitten of liggen zonder iets te moeten. Gebruik de steen bijvoorbeeld bij een meditatie voor het slapen gaan als je veel ‘in je hoofd’ zit. Pyriet helpt je om goed te aarden; uit je hoofd, in je lijf. Hierdoor is het makkelijker om in slaap te vallen en door te slapen.

Goede redenen om een pyriet op je slaapkamer te leggen:

  • Als je beter wil kunnen aarden
  • Als je graag meer (zelf)inzicht wil krijgen
  • Als je minder gevoelens van stress en spanning wil ervaren

Fuchsiet

Fuchsiet is een groene (zelf)inzichtgevende steen die bijdraagt aan een gevoel van onafhankelijkheid. Het is een steen die inwerkt op het hartchakra. Fuchsiet zorgt ervoor dat je je minder afhankelijk gaat voelen van anderen. Een steen die ontspant en je ook liefdevoller naar jezelf laat kijken. Doordat deze steen tijdens het slapen deze energie geeft aan jouw aura, sta je de volgende ochtend op met een aura gevuld met positieve energie.

Goede redenen om een fuchsiet op je slaapkamer te leggen:

  • Als je je bewust wil blijven van je eigen grenzen en deze wil beschermen
  • Als je negatieve spanningen en energie (van anderen) wil loslaten
  • Als je de natuurlijke balans van je lichaam wil ondersteunen

Slaap lekker!

Wij vinden deze set een prachtige aanvulling op je stenen collectie. We verpakken de set mooi in een doosje, waardoor de set ook nog eens een prachtig cadeautje is om weg te geven aan iemand die je ook die rust en ontspanning gunt.

Bestel de slaapkamer set door hier te klikken

Slaap lekker alvast!

Gerelateerde berichten

Ondersteuning bij je spirituele ontwikkeling

Ondersteuning bij je spirituele ontwikkeling

Wij bij Dyona ervaren dagelijks wat edelstenen voor je kunnen doen. En wij delen daarom ook graag onze ervaringen met jou! We merken dat mensen die voor het eerst stenen kopen, vaak aan het begin staan van hun spirituele ontwikkeling. Het is dan ook logisch dat het...

Duimstenen

Duimstenen

Wel eens gehoord van een duimsteen? Duimstenen; heb je daar wel eens van gehoord? Dit zijn (edel)stenen waarbij een inkeping in de steen is geslepen. Je zult merken dat je duim precies in die inkeping past en dat je automatisch over de steen begint te wrijven. Door...

Creëer een magische sfeer in je woonkamer met edelstenen

Creëer een magische sfeer in je woonkamer met edelstenen

Creëer een fijne energie in je woonkamer Wij snappen bij Dyona dat je soms door de bomen het bos niet meer ziet met al die soorten edelstenen. Welke edelstenen passen nou goed in je huiskamer? Wij vertellen het je! Want het is toch het heel fijn als je in het hart van...