INTUITION IS KEY – Dyona onder nieuwe vleugels

Op zondagochtend was het eerste bericht op mijn tijdlijn van Instagram de aankondiging dat Dyona overgenomen kon worden. De post was al op zaterdag geplaatst op Facebook en Instagram. Die dag had ik een vrijgezellenfeestje van een van mijn beste vrienden. Het was te leuk, gezellig en rommelig dat er geen tijd was geweest om op mijn telefoon te kijken. Toch stond HET bericht dat Dyona overgenomen kon worden op zondagochtend bovenaan mijn tijdlijn (toeval of toch niet?). Bij het lezen van de woorden ‘Er is de mogelijkheid voor iemand om Dyona over te nemen’ wist ik het meteen! Die iemand, dat ben ik.

Al sinds mijn vierde ben ik dol op stenen. Ik heb al zo lang stenen in mijn leven, dat ik niet eens meer kan herinneren wat mijn eerste was of hoe ik daar aangekomen ben. Wat ik me nog wel goed kan herinneren was het tijdschrift ‘Schatten van de aarde’. Iedere maand kwam er een nieuw tijdschrift uit met daarbij twee stenen in kleine plastic doosjes. De meneer van de boekwinkel wist dat ik zou komen, zodat ik zelf de mooiste exemplaren kon kiezen van de stenen van die maand. Ik bezocht ook regelmatig een winkel in Rotterdam waar mijn moeder mij ‘achterliet’, omdat ik eindeloos kon luisteren naar alle verhalen over stenen. (Dan kon zij mooi de boodschappen doen in de tussentijd)

Er is ook een fase geweest waarin mijn liefde voor stenen wat naar de achtergrond verdween. Ik heb een minder leuke periode gehad op de basisschool. Toen het éindelijk tijd was om naar de middelbare school te gaan, wilde ik niet uit de pas lopen. Mijn hoog gevoeligheid, sterke intuïtie en spiritualiteit kregen minder de ruimte. In die jaren ging ik wel naar verschillende cursussen bewustzijnsontwikkeling en meditatieavonden, maar in mijn ‘dagelijks’ leven deed ik daar weinig mee.

Toch verdween de aantrekkingskracht naar stenen en spiritualiteit nooit helemaal. Tijdens mijn opleiding tot accountant bloeide het verstopte gedeelte van mijn echte ik af en toe weer op. Helaas lukte het niet om dit een permanent onderdeel van mijn leven te maken, omdat er altijd wel weer opleiding, werk of iets anders in de weg stond. Als ik nu terugkijk dan had ik een verkeerd prioriteitenlijstje dat ik zelf in stand hield.

Het komt waarschijnlijk niet als een verrassing dat ik het niet volhield om te leven zonder trouw te zijn aan mijn innerlijke zelf. Door dit keerpunt ben ik gedwongen om ieder onderdeel van mijn leven opnieuw te beoordelen. Ik kwam tot de conclusie dat mijn studie, werk, relatie én huis eigenlijk niet bij mijn echte ik pasten. Het was geen makkelijke periode, maar wat een opluchting was het toen ik ‘back to basic’ was. Eindelijk de tijd en ruimte om mijn echte ik te ontdekken.

Meer dan twee jaar heb ik niet gewerkt. Ik kreeg vaak de vraag: ‘Roos, wanneer ga je weer werken? En wat ga je doen? Weet je al wat je wilt worden? Ga je weer een opleiding volgen?’ In het begin waren dit moeilijke vragen, maar mijn gevoel van vertrouwen groeide naar mate ik meer mijn intuïtie ging volgen. Uiteindelijk antwoordde ik met: ‘Ik weet niet wat ik ga doen, maar ik weet wel dat er iets op mijn pad gaat komen. En als dat dan op mijn pad komt, dan voel ik gelijk dat datgene voor mij bestemd is.’

En dat is precies wat er gebeurd is. Wat ben ik dankbaar dat Dyona op mijn pad gekomen is en nu onderdeel van mijn leven is. Met Dyona wil ik jullie helpen om dichterbij jezelf te komen en te blijven door je intuïtie te volgen. Al is je gevoel nog zo onlogisch en geeft het geen concrete antwoorden, vertrouw op je intuïtie, het komt allemaal goed, want INTUITION IS KEY!

Liefs, Roos

Gerelateerde berichten

Zodiac Signs – Zon, Maan & Ascendant

Zodiac Signs – Zon, Maan & Ascendant

    Het zonneteken is bij veel mensen wel bekend; dat is namelijk het sterrenbeeld wat bij jou hoort. De meeste mensen weten dan ook nog wel dat je sterrenbeeld bepaald wordt door de dag waarop je geboren bent. Maar dat je sterrenbeeld in de astrologie je...

Zodiac Signs – Sterrenbeelden in het algemeen

Zodiac Signs – Sterrenbeelden in het algemeen

Iedereen is waarschijnlijk wel bekend met het begrip sterrenbeeld. Maar niet iedereen is ook bekend met wat het precies inhoudt en wat je er allemaal mee kan doen. Vandaar dat we je meenemen op een reis door het heelal en langs de sterren. En beginnen we met de vraag...

Cleansing: hoe, waar en waarom?

Cleansing: hoe, waar en waarom?

In de webwinkel van Dyona vind je een eigen pagina voor cleansing artikelen. Al deze artikelen ondersteunen bij het reinigen van een ruimte, een voorwerp of jezelf. Maar waarom is cleansing belangrijk? En wanneer kan je nou het beste salie gebruiken en wanneer juist...

Zodiac Signs – Ram

Zodiac Signs – Ram

  De Ram is het sterrenbeeld dat bij de periode 21 maart tot en met 20 april hoort.  De Ram is het eerste teken in de dierenriem. Omdat de Ram vanaf 21 maart het beginpunt is van de dierenriem, is het de vertegenwoordiger van de lente. Een Ram staat onder andere...

Zodiac Signs – Stier

Zodiac Signs – Stier

De Stier is het is het sterrenbeeld dat bij de periode 21 april tot en met 21 mei hoort. Als Stier ben je praktisch en nuchter ingesteld, maar ben je ook erg sensueel en een echte levensgenieter! Een Stier kan een wat gulziger karakter hebben. Het zijn de Bourgondiërs...

Zodiac Signs – Tweelingen

Zodiac Signs – Tweelingen

De Tweelingen is het sterrenbeeld dat bij de periode 22 mei tot en met 21 juni hoort. Tweelingen hebben over het algemeen een intelligente en communicatief sterke persoonlijkheid. Dit komt mede door het element lucht dat bij de Tweelingen past. Je bent nieuwsgierig en...