Toermalijn

Toermalijn steen, armband of hanger kopen?

De toermalijn steen, verkrijgbaar in een edelsteen, armband of hanger, heeft een aardende energie. Afhankelijk van haar kleur kan ze toegepast worden bij het in balans brengen van diverse chakra’s. Tevens is het ook een beschermende steen en hiermee geeft de prachtige toermalijn edelsteen de energie van positiviteit, kracht en zelfverzekerdheid. Kun jij dit wel wat meer gebruiken in jouw leven? Of ken je iemand anders die je deze mooie energieën mee wilt geven? Dan kun je bij Dyona terecht.

Zwarte toermalijn steen

De zwarte toermalijn is het meest zwarte mineraal dat er is en dit toont ook direct zijn kracht. De steen stoot alle energie direct af. Er zijn maar weinig betere straling en energie blokkeerders dan de zwarte toermalijn edelsteen. Daarnaast is de steen ook aardend en heel reinigend. De toermalijn kan blokkades wegnemen en negatieve energie uit het aura verwijderen.

Tevens vermindert hij angst en bevordert hij ontspanning. Staat er een gebeurtenis op het programma waar je nerveus voor bent? Dan kan de toermalijn je helpen. De zwarte toermalijn steen is geschikt voor alle chakra’s, maar niet voor kinderen om bij zich te dragen. De steen kan het huis beschermen, leg haar naast apparatuur dat straling afgeeft zoals computers, TV’s en de magnetron. De zwarte toermalijn zorgt ervoor dat de straling wordt geblokkeerd. Dit werkt rustgevend en bevordert de concentratie.

Toermalijnkwarts

Heb je wel eens van de toermalijnkwarts gehoord? Dit is zwarte toermalijn steen in bergkristal. Voor de balans is het goed om de toermalijnkwarts met de beschermende energie van de zwarte toermalijn te gebruiken in combinatie met de harmonieuze energie van bergkristal. Ben je hooggevoelig? Of ken je iemand anders die hooggevoelig is? Dan is de toermalijnkwarts een fijne steen, omdat hij twee energieën verenigd waar je als hooggevoelig persoon veel aan kan hebben. De toermalijnkwarts is geschikt voor het wortel chakra.

Rode toermalijn steen

Naast de zwarte variant bestaat er ook een rode toermalijn edelsteen. Deze steen wordt ook wel de rubelliet genoemd. Ze activeert de onderste chakra’s. De rode toermalijn bevordert liefde, tederheid, begrip en geduld. Heb je moeite om te kunnen communiceren? Dan is de rubelliet een fijne steen. Ze werkt ook bij eenzaamheid en biedt ondersteuning bij het aangaan van nieuwe relaties en vriendschappen. De rubelliet verlicht emotionele pijn en angst en kan ook helpen bij emotionele problemen en depressies. Daarbij beschikken alle toermalijn varianten over zeer reinigende en beschermende eigenschappen.

Chakra: afhankelijk van de kleur steen.
Voor kinderen geschikt: nee.
Fysiek: zelfvertrouwen, aardend, beschermend, reinigend, faalangst en ADHD.

Bestel jouw toermalijn steen, hanger of armband

Wil jij een toermalijn edelsteen bestellen? Daarvoor ben je bij Dyona aan het juiste adres! Wij helpen je graag verder. Heb je vragen en / of opmerkingen voor ons? Schroom dan niet om contact op te nemen. Wij beschikken naast de toermalijn steen over nog veel meer mooie stenen. Ook hebben wij geurige wierook, handige spiritual supplies en nog veel meer in ons assortiment.