Stonehenge stenen

Enig resultaat

Stonehenge stenen komen uit de Preseli Mountains in Wales en zijn de stenen die Stonehenge vormen. Zij bestaan uit dezelfde mineralen als Stonehenge zelf en hebben dezelfde energie als de Stonehenge stenen. Officieel heten zij preseli bluestone en de steen is een mengsel van doleriet met inclusief van ilmeniet, hematiet en titanium oxides. Een prachtige samenvoeging van verschillende soorten mineralen.

Deze steen heeft een krachtige energie die gericht is op stabiliteit, focus, magische kracht en het verankeren van de aardse energie. Zij helpen jou om je beter af te stemmen op de zonnecyclus en zijn heel fijn om bij je te dragen tijdens de equinoxen. Zij helpen je om de waarde van deze dagen nog beter in je op te nemen en je helemaal af te stemmen met de kracht van de zon.

De kracht van stonehenge

Daarnaast reinigen deze stenen de keelchakra, waardoor communiceren makkelijker gaat. Een steen die naast zijn magische Stonehenge energie, uitstekend geschikt is om je sociale eigenschappen te verbeteren en jouw eigen krachten te verstevigen.

Chakra: Keelchakra
Voor kinderen geschikt: Nee
Fysiek: communicatie, zelfvertrouwen, avalon, hekserij, kracht, helderziendheid, natuur