Serpentijn & Jade

Serpentijn en jade, voor geluk en voorspoed

Serpentijn en jade zijn stenen die vanuit oudsher staan voor voorspoed en bescherming. Een fijne steen om te dragen als je op vakantie gaat! Daarnaast geeft deze steen rust, heel veel rust. Wanneer je aan het rondrennen bent en niet weet waar je heen moet, draag haar en vind de rust in jezelf. Ook helpt deze steen als je nerveus bent en geeft deze steen een zachtheid aan jezelf, zo heb ik zelf ervaren.

Alles wat je in onze webwinkel vindt is met liefde uitgezocht, gemaakt en geschreven.

Ben je benieuwd naar wat deze stenen voor jou kunnen betekenen? Plaats een bestelling in de webshop en ervaar het zelf. Als je een vraag hebt kun je altijd contact met mij opnemen.

Serpentijn en Jade edelsteen

Ze is lichtgroen en wordt ook wel eens New Jade genoemd, een variant van jade. Serpentijn wordt vaak gezien als een goedkopere variant van jade, maar er is toch echt een verschil tussen deze twee edelstenen. Ik vind dan ook dat ze meer gerespecteerd mogen worden om hun eigen unieke werking en energie. Ik maak een duidelijk onderscheid tussen de stenen. Ze zijn niet het zelfde, ook al hebben ze beide een prachtige groene kleur. De werking van de stenen benadert elkaar wel enigszins.

Serpentijn brengt balans in lichaam en geest

Serpentijn staat voor evenwicht, bescherming en innerlijke rust. Ze brengt je lichaam en geest in balans en zorgt er voor dat negatieve energie en straling verleden tijd zijn. Fijn wanneer je vaak nerveus bent en spanningen en stress ervaart. Wanneer je in een conflict verzeild bent geraakt, zorgt de steen voor evenwicht en stimuleert ze het sluiten van een compromis.

Jade zorgt voor harmonie en evenwicht

Jade reinigt, beschermt en zorgt voor harmonie en evenwicht. Zo biedt ze extra bescherming tijdens een vakantie of reis en werkt ze reinigend. Wist je dat ze welvaart, geluk en voorspoed aantrekt? Dit is mogelijk doordat ze je creatieve ideeën geeft en je de kracht geeft om dit idee te realiseren. Ook helpt ze om emoties los te laten en ze stimuleert zelfverheerlijking en zelfstandigheid. Iedere edelsteen wordt met de hand uitgezocht

Serpentijn of Jade hanger kopen?

Ben je benieuwd wat de werking van deze stenen voor jou kan betekenen en wil je deze werking zelf ervaren? Wil je een serpentijn hanger kopen? Plaats een bestelling in mijn webshop en ervaar de werking zelf! Heb je in de tussentijd een vraag over de serpentijn of over een andere steen? Neem gerust contact met me op en ik help je verder!