Oranje calciet

Oranje Calciet kopen bij Dyona

Ben je op zoek naar een steen die je opvrolijkt en energie geeft? Dan is Oranje Calciet dé steen voor jou! Ook voor het herstellen van jouw balans is dit een ideale steen. Deze steen heeft een reinigende en vitaliserende werking op zowel de ruimte als de stemming van een persoon. Ik vind het zelf erg fijn om deze steen bij me te dragen wanneer ik meer energie nodig heb om mijn angsten te lijf te gaan of om moeilijkheden te verwerken. Daarnaast is zij een hele fijn steen om door zwangere vrouwen bij zich te dragen omdat zij de ontwikkeling van de foetus ondersteunt.
Ben je benieuwd wat Oranje Calciet voor jou kan doen? Lees dan snel verder.

 

Oranje Calciet en haar reinigende werking

Oranje Calciet heeft een erg positieve werking op de stemming in een ruimte of op de stemming van een persoon. Deze steen zorgt namelijk voor meer energie om de geestelijke balans te herstellen en je stemming te verbeteren. Dit zorgt ervoor dat je meer energie krijgt om jouw angsten te lijf te gaan en neerslachtigheid kan omzetten naar een vrolijke stemming.
Zit je bijvoorbeeld in een ruimte waar geen prettige sfeer hangt? Of heb je energie nodig om jouw sombere gevoelens de baas te worden?
Door haar bij je te dragen zal je ervaren dat zij jou precies die energie geeft die je nodig hebt om de sfeer of stemming te veranderen.

 

Ondersteuning bij fysieke gesteldheid

Op fysiek gebied kan de Oranje Calciet ook een positieve ondersteuning geven. Zij is een zeer geschikte steen voor zwangere vrouwen. Ben je zwanger en op zoek naar een steen die jou hierin ondersteunt?Door haar bij je te dragen zorg je ervoor dat deze steen de ontwikkeling van de foetus kan ondersteunen.
Daarnaast helpt ze jou ook om zwangerschapsklachten, zoals ochtendmisselijkheid, te verminderen.

 

Oranje Calciet in het kort

Chakra: Wortel chakra
Voor kinderen geschikt: Ja
Fysiek: Reinigend, balans, angsten, vruchtbaarheid, darmen, zwangerschap

 

Calciet steen nodig? Bestel direct!

In ons assortiment vind je naast de de Oranje Calciet ook de blauwe en groene variant. Wil jij deze vrolijke steen ook snel in huis hebben? Binnen enkele dagen ontvang je van ons je product. Wil je meer informatie of advies over deze steen of over onze andere producten? Neem dan gerust contact met mij op door het contactformulier in te vullen of door te mailen naar [email protected]. Ben je benieuwd wat deze steen voor jou kan betekenen? Bestel direct jouw Oranje Calciet!