Larimar

Toont alle 2 resultaten

Larimar brengt vrolijkheid en bevrijding

Larimar is een zeldzame steen, aangezien zij alleen voorkomt op het eiland de Hispanioala en dan met name het gedeelte van de Dominicaanse Republiek. Larimar staat in zijn geheel in het teken van het keelchakra, en dat geeft een mooie energie. Namelijk de energie van kalmte, bevrijding, verkoeling, fijne en duidelijke communicatie, vrolijkheid, balans en stabiliteit van emoties, verzachting en meer.

De zachte en unieke energie van larimar

De energie van deze steen is een zachte energie van onuitgesproken communicatie, de communicatie met gidsen en engelen. Zij stimuleert de intuïtie en is fijn om te dragen tijdens meditatie, omdat zij een prettige en kalme staat van zijn creëert. Daarnaast is zij een steen van vrolijkheid en resoneert met de speelse dolfijn energie. Deze energie is echt zoals je een dolfijn voor je ziet: vrolijk, speels en heel intuïtief. Dolfijnen zijn meesters in communicatie en de steen werkt dan ook krachtig in op het keelchakra. Zij helpt je om je uit te durven spreken en je te bevrijden.

Bevrijding

Bevrijding ontstaat op het moment dat je angsten onder ogen durft te zien en je opent om je uit te spreken, naar jezelf en naar anderen. Larimar geeft je de kracht om te spreken en eerlijk te zijn naar jezelf. Zij is een krachtige steen, maar ook heel broos. Pas dus op met water en zonlicht.

Fysiek

Fysiek is larimar een heel goede steen om bij je te dragen tijdens zwangerschap. Zij bekrachtigt de communicatie tussen moeder en kind. Daarnaast is zij prettig bij keelproblemen en is het een verkoelende steen. Dit betekent dat als je last hebt van koorts of pijn, deze energetisch verkoelt en ondersteunt om te genezen. Ook helpt zij om je emoties meer in balans te krijgen en je emotioneel stabiel te voelen.

Wil je meer informatie over larimar?

Heb je nog vragen over larimar? Neem dan gerust contact met ons op. Stuur een mailtje naar [email protected]