Kattenoog

Enig resultaat

Kattenoog edelsteen bestellen

Ben je op zoek naar een edelsteen die helpt bij het oplossen van problemen? Dan is deze edelsteen misschien wel de oplossing voor jou. Kattenoog wordt ook wel tijgerijzer genoemd en bestaat uit tijgeroog, jaspis en hematiet. Deze steen helpt je bij problemen op te lossen en geeft meer vitaliteit. Ook beschermt de steen je tegen negatieve invloeden van buitenaf en geeft zij inzicht in onszelf en anderen. Daarnaast kent deze edelsteen nog meer positieve werkingen. Bestel de steen eenvoudig en snel bij Dyona en ervaar de positieve werking zelf.

 

Kattenoog edelsteen: stimulerend op alle fronten

Kattenoog helpt om afstand te nemen van zaken waar je met je gevoel te dicht op zit en zorgt ervoor dat je het overzicht kunt bewaren. Daarnaast geeft Kattenoog vertrouwen, kracht, moed en helpt hij met dilemma’s, twijfel en besluiteloosheid. De steen heeft een positieve invloed op het bloed, heeft een aardende werking en stimuleert de creativiteit. Ook is deze edelsteen een steen voor mensen die vastlopen doordat ze te lief zijn voor anderen. Deze steen zorgt er voor dat je weer in balans bent en dat je gelooft in jouw eigen krachten en kunnen.

 

Kattenoog in het kort

Chakra: wortelchakra
Voor kinderen geschikt: ja
Fysiek: aarden, bloed, creativiteit, motiverend, bescherming, vertrouwen, kracht

De spirituele tools die wij in de webwinkel aanbieden zijn van goede kwaliteit en helpen jou bij je spirituele ontwikkeling.

 

Het oog van een kat

Maar waar komt de naam van deze steen vandaan? Er bestaan twee verschillende steensoorten die Kattenoog genoemd worden. Een grijze edelsteen en een groene Kattenoog steen. De edelsteen draagt deze naam omdat hij na het polijsten en verwerken heel erg lijkt op het oog van een kat. Deze steen lijkt erg op tijgeroog en valkenoog. De kleuren van deze beschermende steen bestaan uit groen, grijs en wit.

 

Kattenoog hanger geeft kinderen meer zelfvertrouwen

Een hanger met een Kattenoog hanger er aan kan veel betekenen voor kinderen. Zo geeft ze kinderen die onzeker zijn meer zelfvertrouwen. Wordt je kind gepest? Dan is het bij zich dragen van deze krachtige steen een goede oplossing. De steen geeft kinderen die buiten de groep vallen genoeg zelfvertrouwen om anders te kunnen zijn dan de rest van de groep.

Dit chakra bevindt zich onderaan de ruggengraat, bij ons stuitje. Het is het chakra dat direct met de aarde verbonden is wanneer je in de lotushouding zit, ofwel kleermakerszit.

 

Wortelchakra

Kattenoog werkt het sterkst op het Wortelchakra. Deze chakra is onze basis en hij zorgt er voor dat we ons stabiel voelen. Hij zorgt er voor dat we geaard zijn en dat we over genoeg zekerheid en zelfstandigheid beschikken. Het Wortelchakra is in balans wanneer je zeker bent over jezelf, maar ook over je omgeving. Hierbij is het van belang dat je geen twijfels hebt, dat je samenwerkt met de wereld en een thuis hebt.

 

Kattenoog hanger bestellen bij Dyona?

Wil je meer weten over wat de werkingen van Kattenoog voor jou kunnen betekenen? Neem gerust contact met me op door het contactformulier in te vullen. Je kunt me ook een e-mail sturen. Dan kom ik zo spoedig mogelijk bij je terug.