Dumortieriet

Toont alle 2 resultaten

Dumortieriet, een optimistische steen

Zou jij graag meer optimistisch, ontspannen en vrolijk in het leven staan? De dumortieriet is een prachtige steen die zorgt voor deze positieve instelling. Deze steen heeft een mooie diepblauwe kleur (niet te verwarren met sodaliet!) en komt uit Zuid-Afrika. Deze steen is zeer geschikt voor hoog sensitieve personen (HSP). Als HSP’er heb je vaak last van negatieve gevolgen van je gevoeligheid wanneer je hier nog niet zo goed mee om kunt gaan en dat is precies waar dumortieriet je bij kan helpen. Dit is tevens een goede steen om bij je te dragen wanneer je te maken hebt met angsten, paniek en/of een angststoornis.

Moed en eigenliefde

Daarnaast geeft deze steen je moed. Dumortieriet bevordert het zelfvertrouwen en eigenliefde. Wie last heeft van overgevoeligheid en/of verlegenheid kan met de kracht van deze steen meer uit zijn of haar schulp kruipen en zich prettiger gaan voelen over zichzelf en zo positiever in het leven komen te staan. Deze steen kan je helpen de regie over je eigen leven te nemen. Daarom kan de dumortieriet ook een goede bijdrage leveren wanneer je van een verslaving af wilt komen. De steen kan je helpen in moeilijke situaties, zowel bij het doorbreken van gedragspatronen als vervelende gevoelens zoals stress en paniek of angst.

Derde oog chakra

De dumortieriet steen helpt je bij het optimaal laten functioneren van het derde oog chakra. Het derde oog chakra staat voor denken met je intuïtie en wanneer deze uit balans is, kun je last hebben van allerlei fysieke kwalen. Denk aan onverklaarbare pijntjes, vermoeidheid etc. . Deze steen is geschikt voor kinderen. Bij vragen over deze steensoort mag je altijd contact met mij opnemen.