Chrysocolla

Toont alle 6 resultaten

Chrysocolla kopen bij Dyona

Chrysocolla is een steen met prachtige blauw, groene kleuren. Absoluut één van mijn favoriete stenen. Elke keer als ik haar zie en vasthoudt wordt ik vrolijk. Naast dat de steen voor vrolijkheid zorgt, brengt zij balans voor het keel- en hart chakra. Zij helpt je om uit te spreken wat je echt voelt en geeft daarmee ook de vrije loop aan de creativiteit die in je hart verscholen ligt. Een ideale steen wanneer jij je beter wilt kunnen uiten en vol vrolijkheid in het leven wilt staan. Je bestelt de chrysocolla makkelijk en snel online bij Dyona.

De positieve werking van chrysocolla

Wanneer je stress, spanning of angsten hebt, zorgt Chrysocolla ervoor dat je rustiger wordt en wanneer je je juist futloos voelt, geeft deze steen je meer energie. Deze steen is fijn voor mensen die stemmingswisselingen hebben en bijvoorbeeld voor vrouwen met PMS. Een geweldige steen die op vele vlakken voor balans zorgt, maar bovenal een wonder van kleuren is.

Spirituele effecten

Op spiritueel vlak heeft chrysocolla vele positieve werkingen op de mens. Ze kalmeert, maakt rustig en opent het voorhoofdchakra. Zij geeft zelfvertrouwen, maakt zelfbewust en brengt evenwicht. Deze steen kan jouw intuïtie versterken en je van angsten en fobieën af helpen. Het heft blokkades open, waardoor jij minder verlegen bent, minder emotionele disbalansen zult ervaren, je creativiteit kunt uiten en vrolijker, meer tevreden en liefdevol in het leven staat.

Effecten op de gezondheid

Wat betreft de fysieke voordelen van chrysocolla, heef het onder andere positieve gezondheidseffecten op je bloedsomloop en het reinigt het immuunsysteem. Wie last heeft van verkrampingen kan iets hebben aan chrysocolla, zowel geestelijk als lichamelijk. Ook hormoonklieren kunnen geharmoniseerd worden, met name de schildklier, eierstokken, testikels en geslachtsklieren. Heb jij als vrouw veel last van menstruatieklachten en/of overgangsklachten? Deze steen kan jou helpen om deze pijnen te verlichten. Ook stimuleert de steen zowel bij mannen als vrouwen de vruchtbaarheid en ze is een goede beschermsteen die vroeggeboortes en miskramen helpt voorkomen. Dit is zeker een geschikte steen voor zwangere vrouwen, want ook veelvoorkomende zwangerschapsklachten, zoals het vasthouden van vocht, rugpijn, misselijkheid, spataderen en meer, kunnen verminderen dankzij het bij zich dragen van chrysocolla.

Verder heeft deze steen nog vele andere positieve werkingen op je gezondheid. Zoek ze gerust eens op wanneer je interesse hebt in de chrysocolla.

Chakra’s

Een chrysocolla met blauwe en groene tinten werkt goed op het voorhoofdschakra en keelchakra. Heb je een chrysocolla met meer gele en groene tinten, dan werkt deze goed op het heiligbeenchakra en zonnevlechtschakra. Ook het hartchakra kan worden geopend met chrysocolla (vooral met de groene steen).

Voor kinderen geschikt: Ja
Fysiek: Keel, hart, ogen, oren, longen, creativiteit, balans, angst, stress en eerlijkheid.

Wil jij chrysocolla graag bij je dragen en de positieve werkingen van deze steen ervaren? Draag deze steen dan als sieraad altijd bij je. Bestel direct een sieraad van edelsteen naar keuze bij Dyona en geniet zelf snel van de effecten. Heb je een vraag? Stel deze gerust door contact op te nemen.