Carneool

Carneool kopen bij Dyona

Met haar vurige rode en oranje kleuren valt de carneool direct op! Zij is niet alleen prachtig om te zien, maar de steen heeft ook een erg fijne energie. Met haar felle kleuren werkt deze steen opbeurend, motiverend en geeft ze zelfvertrouwen! Zit je even in een dipje? Of kan jouw zelfvertrouwen wel een boost gebruiken? Je kunt eenvoudig en snel online bestellen bij Dyona.

Een boost voor je zelfvertrouwen!

De carneool geeft jou pure zelfvertrouwen! Als ik deze steen draag of in mijn hand vasthoud, durf ik in de spiegel te kijken en te zeggen: “Hey sexy tijger, wat zie jij er goed uit vandaag!” De vurige uitstraling van de steen weerspiegelt precies wat deze steen voor jou kan doen. De energie van de carneool bevat een hoop sexiness op een vurige en krachtige manier. Met deze steen in je hand, leer jij je mannetje ( of vrouwtje 😉 ) te staan en aanwezig te zijn. Zij leert jou om niet langer als een grijs muisje in de hoek te staan, maar geeft jou het zelfvertrouwen om te zijn wie je echt bent en wie je wilt zijn. Daarnaast is dit een goede steen als je problemen hebt met vruchtbaarheid of seksualiteit. Ze heeft een zeer positieve werking op het sacraal chakra door het te ondersteunen en in balans brengen.

Opbeurende werking

Naast de vurige en krachtige energie die de carneool geeft, werkt deze steen ook opbeurend. Dat kun je goed terug zien in haar vrolijke en oranje/rode kleuren! De energie van deze steen is opbeurend, activerend en heeft een positief effect op depressie, apathie en verwarring. De steen maakt jou standvastig, behulpzaam en idealistisch. Daarnaast beschermt de zij jou tegen de negatieve emoties van andere mensen. Het biedt een schild tegen bijvoorbeeld jaloezie en woede.

Wil je meer informatie over de carneool?

Heb je nog vragen over de carneool? Neem dan gerust contact met ons op. Je kunt Dyona bereiken door het contactformulier in te vullen of een mailtje te sturen naar [email protected]