Carneool

Toont alle 6 resultaten

Carneool

Met haar vurige rode en oranje kleuren valt deze prachtige steen direct op! Zij is niet alleen prachtig om te zien, maar de steen heeft ook een erg fijne energie. Met haar felle kleuren werkt de carneool opbeurend, motiverend en geeft ze zelfvertrouwen!

Een boost voor je zelfvertrouwen

De carneool edelsteen geeft jou puur zelfvertrouwen! Als ik deze steen draag of in mijn hand vasthoudt, durf ik in de spiegel te kijken en te zeggen: “Hey sexy tijger, wat zie jij er goed uit vandaag!” De vurige uitstraling van de carneool weerspiegelt precies wat deze steen voor jou kan doen. De energie van de carneool bevat een hoop sexiness, op een vurige en krachtige manier. Met de carneool in je hand, leer jij je mannetje te staan en aanwezig te zijn. De carneool laat je ervaren dat je niet langer in de hoek hoeft te staan als een grijs muisje, maar geeft jou het zelfvertrouwen om te zijn wie je echt bent en wie je wilt zijn.

Sacraal Chakra

Daarnaast is dit een goede steen als je problemen hebt met vruchtbaarheid of seksualiteit. Ze heeft een zeer positieve werking op het sacraal chakra door het te ondersteunen en in balans brengen. Het sacraal chakra is het tweede grote chakra in ons lichaam en bevindt zich ter hoogte van je heiligbeen. Ook emoties, en dan vooral vreugde en creativiteit worden gestimuleerd door dit chakra. En deze ondersteun je dan ook bij het dragen van een carneool.

Opbeurende werking

Naast de vurige en krachtige energie die de carneool geeft, werkt deze steen ook opbeurend. Dat kun je goed terug zien in haar vrolijke en oranje/rode kleuren! De energie van de carneool is opbeurend, activerend en heeft een positief effect op depressie, apathie en verwarring. De steen maakt jou standvastig, behulpzaam en idealistisch. Daarnaast beschermt ze jou tegen de negatieve emoties van andere mensen. Het biedt een schild tegen bijvoorbeeld jaloezie en woede.

Meer weten?

Wil je meer weten over deze prachtige steen of een van onze andere stenen? Neem een kijkje door hier te klikken.  Andere vragen? Neem dan vooral contact op met ons via [email protected]