Apatiet

Apatiet bestellen bij Dyona

Ben jij op zoek naar meer energie en motivatie? Dan is Apatiet de ultieme edelsteen. Bij Dyona vindt je prachtige stenen, daarnaast vind je bij ons hangers en armbanden. Zij is een krachtige blauwe steen, met hier en daar soms wat rode aders. Zij communiceert met het keelchakra en stimuleert de communicatie.

De werking van Apatiet

Apatiet is een fijne steen om bij je te dragen wanneer je moeite hebt met het uit te spreken en je ware gevoelens onder woorden te brengen. Naast haar sterke energie van communiceren, is ze ook zeer activerend. Hierdoor helpt zij je te motiveren en actiever te maken. Daarnaast kan deze steen een energetische ondersteuning bieden op de genezing van het lichaam en geeft zij kracht aan het lichaam. Apatiet houdt niet van water.

De kracht van Apatiet

Apatiet is echt een steen voor jou wanneer je ondersteuning kan gebruiken bij je eigen kracht. Zoals het vinden van creatieve oplossingen (tijdens het dromen), je houden aan een gezond voedingspatroon, lief zijn voor jezelf en het volhouden van sporten. Zij geeft je net dat zetje om het beste uit jezelf te halen.

Loskomen van negatieve patronen

Zit je vast in patronen die jou niet helpen? Wil je hier wel uit komen, maar lukt dat niet? Dan is Apatiet een prettige steen om bij je te dragen. Zij kan je een energetische ondersteuning bieden om los te komen van deze negatieve patronen uit het verleden en weer een frisse nieuwe start te maken.

De steen van Inspiratie en inzicht

Apatiet is de steen van inspiratie en het leren begrijpen van zaken in je leven waar je nu nog je vraagtekens bij hebt. Zit je al een lange tijd met een probleem of onbeantwoorde vragen? Dan kan deze steen jou hierbij ondersteunen. Wanneer je werkt met vorige levens, is zij een fijne steen om mee te werken. Dit komt namelijk omdat zij ondersteuning kan bieden voor een dieper inzicht in situaties. Op die manier kan zij jou hulp bieden doordat het deuren kan openen die eerder nog gesloten waren.

Detoxen

Apatiet wordt ook wel de steen van het detoxen genoemd. Zij zuivert namelijk zowel lichaam als geest en helpt je oude negatieve patronen los te laten en te kijken naar het gezonde. Zij bevordert de geestelijke en lichamelijke ontwikkeling.

Apatiet armbanden en hangers

Naast de edelstenen vind je in ons assortiment ook armbanden en hangers van Apatiet. Bekijk bijvoorbeeld de splitarmband en de nugget armband. Heb je vragen of persoonlijk advies nodig over deze steen? Of wil je meer informatie over een ander product Neem dan gerust contact met ons op. Je kunt ons bereiken door een mailtje te sturen naar [email protected]. Wij bieden een snelle levering, binnen enkele dagen heb je jouw product in huis. Bestel de Apatiet steen direct via onze website! 

Apatiet in het kort

Chakra: Keelchakra, derde oog chakra

Voor kinderen geschikt: Ja

Fysiek: Genezing, (eigen) kracht, communicatie, keelklachten