Crystal Healer

header CHO

Cursus edelstenen: leer werken met edelstenen

Het doel van onze cursus edelstenen is het leren werken met edelstenen in je dagelijks leven. Herken jij je in de volgende uitspraken? Je wilt meer leren over de werking van stenen. Je wilt weten hoe je stenen kunt herkennen, wat ze voor jou kunnen betekenen en zou graag hun kracht in willen zitten in jouw dagelijks leven. Volg dan onze cursus edelstenen en leer zowel de wetenschappelijke als de spirituele kant van deze bijzondere stenen kennen.

Wordt crystal healer met de edelstenen cursus

Je houdt van stenen, voelt dat ze echt iets doen en wilt graag meer over ze leren. Met de cursus edelstenen leer je hoe je kristallen in het dagelijks leven kunt inzetten voor bijvoorbeeld edelsteentherapie. Na het volgen van deze cursus kun je het volgende:

– Je kan zonder te twijfelen iedere dag een steen voor jezelf uitkiezen
– Je kan stenen herkennen. Geen getwijfel meer over welke steen ‘die groene’ of ‘die blauwe’ nu is
– Je kan stenen inzetten om anderen te helpen.
– Je kan feilloos leven vanuit intuïtie.
– Je zou als crystal healer je geld gaan kunnen verdienen.

Ben je enthousiast geworden over deze cursus? Schrijf je dan direct in.

NEWFOTOGRAFIE-20181127-031

Ik wil je heel erg bedanken voor het geven van deze cursus, heb er onwijs veel van geleerd. Kijk er naar uit om weer een cursus bij je te volgen!


Melani

Elise weet gewoon waar ze het over heeft en met een no-nonsense uitleg geeft ze haar kennis door. Het enthousiasme straal af van iedere video die je tijdens de cursus kijkt.


A.

Lieve Elise, hartstikke bedankt voor deze gave cursus. Heb veel meer geleerd dan alleen kennis over edelstenen.


Irene

Voor mij heeft jullie bedrijf ook ontzettend veel betekend. Van de cursussen heb ik oneindig veel geleerd, evenals de live video's en alle teksten op de website. Maar wat voor mij erbovenuit steekt, is dat jullie mijn hart hebben geraakt. Mij een beter mens hebben gemaakt. Iemand die altijd blijft focussen op ontwikkeling en groei en het positieve. Jullie waren een anker in donkere dagen.


J.

Wat heb ik ontzettend veel geleerd en wat een mooie inzichten heb ik gekregen. Het is zoveel meer dan een edelstenencursus! Ik heb echt mijn kracht leren kennen en ga zeker aan de slag als crystal healer!


Anoniem

Meer inzicht in edelstenen en hun bijzondere krachten

De online cursus “Crystal Healer” start op 1 april 2020 en bestaat uit 8 modules. Deze modules zorgen ervoor dat jij edelstenen in je dagelijks leven kunt inzetten. Zowel als je eigen crystal healer, maar ook voor anderen. Tijdens deze online opleiding leer je alles over edelstenen, van de geschiedenis van het gebruik van edelstenen tot aan hoe je een crystal grid kunt maken.

Fijn tempo, voor iedereen geschikt

Deze cursus is geschikt voor iedereen! Van mensen die fijn thuis met stenen werken tot mensen met een praktijk als healer. De cursus edelstenen duurt 6 maanden. Iedere maand wordt een module behandeld en tussendoor voer je opdrachten uit om de kennis eigen te maken. Elke week volg je dus een andere workshop met support van de gecertificeerde crystal healer Elise.

Rond jouw cursus edelstenen af met een certificaat

Door het volgen van deze cursus doe je een volledige basiskennis op over edelstenen en hun werking én crystalhealing vaardigheden. Hierbij leer je zowel de wetenschappelijke als de spirituele kant van de edelsteen kennen. Naast de kennis van de modules kan je prachtige inzichten verwachten. Aan het einde van de cursus ontvang je een certificaat van deelname indien het eindverslag met minimaal een voldoende wordt beoordeeld.

De cursus edelstenen bevat de volgende onderdelen

– Iedere module een e-mail met opdrachten om zelf thuis uit te voeren. Iedere module ontvang je een video met daarin uitleg en bijbehorende opdrachten. Houdt er rekening mee dat je zo’n 8 uur per module bezig bent met deze cursus.

– Twee gratis E-books om te gebruiken tijdens de cursus. Met behulp van deze E-books leer je hoe je stenen kunt categoriseren en krijg je de uitleg over een aantal basis stenen.

– Support van gecertificeerd crystal healer Elise. Tijdens de gehele cursus kan je al je vragen stellen aan Elise. Ook zal zij zo nu en dan live komen in de Facebookgroep om vragen te beantwoorden en om extra tips te geven.

– Facebookgroep waarbij je met ander cursisten kunt overleggen en je ervaringen kunt delen. Een hele waardevolle aanvulling!

Crystal Healer live dag: unieke workshops

Tijdens deze dag krijg je meerdere workshops over edelstenen, ga je live een crystal healing meemaken en zelf oefenen. Deze dag wil je niet missen; het wordt een ontzettend leerzame en leuke dag! Tevens worden er gastsprekers uitgenodigd die bijvoorbeeld uitleg zullen geven over de combinatie tussen reiki en stenen, en massage met stenen.

De datum van de livedag wordt in overleg met de cursisten gekozen en zal in ieder geval op een zaterdag of zondag zijn in juni 2020, in Wijchen. Inclusief uitgebreide vegetarische lunch, koffie en thee.

 

NEWFOTOGRAFIE-20181127-035

Dit jaar voor het eerst: 4 packages!

Kies het package dat past bij jouw behoeftes. Voor de VIP cursussen zijn er maar zeer beperkte plekken. Daarnaast geldt voor de cursus edelstenen dat de betaling de inschrijving definitief maakt. Als je kiest voor ‘overboeking’ bij betaalmethode, betaal dan zo snel mogelijk voordat jouw plek toch vergeven wordt aan een ander.

Heb je vragen over een van de packages of wil je meer informatie? Stel je vraag gerust op onze contactpagina.

VIP package

Crystal healer cursus

XL stenenpakket ter waarde van €80,-

Crystal healer LIVE dag in Wijchen

TWEE 1 op 1 coaching momenten met Elise om jouw vaardigheden als crystal healer nog verder te ontwikkelen én te kijken naar eventuele blokkades en mogelijkheden van zelfontwikkeling. De coachingssessies zijn gericht op jouw spirituele groei, met behulp van bijvoorbeeld stenen. Uiteraard heeft Elise nog meer tools tot haar beschikking om met jou te delen ter ondersteuning. De coachingsgesprekken zijn online of in Wijchen.

€695,-

Voor deelname aan het VIP package is het belangrijk dat er een klik is om het beste uit de coachingssessies te halen. Om deel te nemen aan het VIP package is het verplicht om het formulier in te vullen alvorens je in te schrijven. Klik hier om naar het formulier te gaan.

Crystal healer online cursus

Crystal healer cursus

Stenenpakket ter waarde van €60,-

Crystal healer LIVE dag in Wijchen

€525,-

Basic package

Crystal healer cursus

Basis stenenpakket ter waarde van €50,-

€395,-

VIP package Ondernemers

Dit pakket is speciaal voor (startende) ondernemers. Dit kan een praktijk zijn, maar ook een webwinkel of welke business dan ook. De focus ligt op jouw missie, branding en social media. Wil jij in jouw business meer werken met en vanuit energie? Plus tips en tricks krijgen voor een bloeiende business en op weg gaan naar een goede omzet per maand? Dan is dit iets voor jou!

Crystal healer cursus

XL stenenpakket ter waarde van €80,-

Crystal healer LIVE dag in Wijchen

TWEE 1 op 1 coaching momenten met Elise om jouw vaardigheden als crystal healer nog verder te ontwikkelen én te kijken naar eventuele blokkades en mogelijkheden van zelfontwikkeling. De coachingssessies zijn gericht op jouw spirituele groei, met behulp van bijvoorbeeld stenen. Uiteraard heeft Elise nog meer tools tot haar beschikking om met jou te delen ter ondersteuning. De coachingsgesprekken zijn online of in Wijchen.

Eén coaching gesprek met Elise die jou gaat ondersteunen met tips & tricks bij jouw business. Van te voren maken we jouw business profiel en gaan we in overleg kijken waar Elise jou mee kan helpen.

€890,-

Voor deelname aan het VIP package Ondernemers is het belangrijk dat er een klik is om het beste uit de coachingssessies te halen. Om deel te nemen aan het VIP package Ondernemers is het verplicht om het formulier in te vullen alvorens je in te schrijven. Klik hier om naar het formulier te gaan. Indien gewenst kunnen er extra business coaching gesprekken worden ingepland tegen een vast tarief.