Labradoriet

Labradoriet kopen – edelsteen, armband of hanger

Labradoriet is één van de meest beschermende stenen die er is. Ik heb zelf heel veel gehad aan deze steen om te leren omgaan met mijn hooggevoeligheid. Deze steen zorgt ervoor dat negatieve energie niet binnen komt wanneer je deze steen bij je draagt. Labradoriet maakt een schild om onze aura heen en houdt iedere vorm van energie tegen die niet bij ons past of ons niet zal helpen.

 

Labradoriet is niet alleen beschermend, ze helpt je om herinneringen boven te halen, stimuleert de fantasie en geeft creativiteit.

Bij meditaties en/of rituelen helpt de steen om je te verbinden met alle werelden, bijvoorbeeld het dierenrijk of de geesteswereld. Daarnaast versterkt deze steen onze vermogens om te visualiseren, iets wat natuurlijk heel erg handig is bij visualisaties maar ook in het dagelijks leven heel erg prettig kan zijn. Dankzij de edelsteen kan je alles beter voor je zien. Denk bijvoorbeeld aan zakelijke projecten, toekomst en jezelf. Deze steen is ook goed om te dragen bij ritueel werk, zij is een sterke geestelijke bescherming.

 

Labradoriet biedt rust voor de geest

Labradoriet is geschikt voor kinderen die veel energie in zich opnemen van anderen. Wanneer kinderen uitgeblust of juist ontzettend druk uit school komen, kan deze steen in de schooltas of op de slaapkamer heel erg fijn zijn.

Zij zorgt er dan voor dat het kind beter is beschermd tegen alle indrukken op school en echt zijn of haar eigen pad kan belopen. Kinderen die moeite hebben met een plekje vinden in de samenleving of gevoelig (HSP) zijn hebben ook veel baat bij labradoriet.

 

Geschikte edelsteen voor kinderen

Kies voor kinderen stenen uit met veel glitters in plaats van grote vlakken met kleuren. De stenen met veel glitters zijn speelser en zachter van energie. Ook de wat lichtere stenen zijn fijn voor kinderen, de grijze varianten van labradoriet.

 

Meer zien met labradoriet

Fysiek kan labradoriet helpen bij het uitzoeken van ziektes. Wanneer de doctoren voor een raadsel staan en je zelf niet precies weet waar ziekte vandaan komt, kan ze helpen om de juiste diagnose te vinden. Ook heeft zij een goede invloed op de ogen. Ze is een steen die letterlijk en figuurlijk laat zien. Ze is daarom ook erg geschikt voor mensen die bijvoorbeeld helderziend zijn of andere zienersgaven hebben.

 

Familie van de zonnesteen

De Labradoriet is familie van de zonnesteen en de (echte) maansteen en gaat heel erg goed samen met deze stenen. Samen met maansteen zorgt zij ervoor dat je verdieping kunt vinden in je eigen emoties en de emoties van anderen buiten kunt houden.

Samen met zonnesteen werkt ze diep in op de chakra’s en voorzien zij samen de chakra’s van bescherming en energie. Dit zorgt voor een complete activering van de chakra’s en is erg geschikt als je vaak moe bent zonder aanwijsbare reden, alsof de energie uit je wegstroomt. Zonnesteen en labradoriet samen helpen om de energie bij jezelf te houden.

Chakra: kruin, zonnevlecht en derde oog
Voor kinderen geschikt: ja, met name bij HSP
Fysiek: bescherming, creativiteit, hekserij, zelfvertrouwen, inzicht, meditatie ogen

 

Labradoriet kopen in onze online webshop?

Bekijk gerust het aanbod en ontdek welke steen het beste bij jouw wensen aansluit. Heb je een vraag over labradoriet of wil je meer over deze steen te weten komen? Neem dan gerust contact met mij op.

Leg labradoriet nooit in water wanneer je dit water wilt gaan drinken als edelstenenwater. Labradoriet bevat stoffen die niet geschikt zijn voor inname.